Jag lever!

Tittar bara in en liten snabbis för att ge ett livstecken. Skämt åsido, bloggen har verkligen blivit lidande det sista vilket känns trist. Det största som hänt är ju att jag faktiskt har sprungit Göteborgsvarvet! Vilket var anledningen till att jag startade denna bloggen. Ett längre inlägg om det kommer i morgon! Men har fått smak för att skriva och dela med mig av recept, hälsa och livet i allmänhet så bloggen kommer att leva vidare.
 
Idag har jag en riktig "dröm-lördag", i alla fall enligt mina mått mätt. Älskar att slappa och inte känna att mar har några måsten på helgerna. Sovmorgon, dusch, god frukost/brunch, slappande i soffan med datorn i knät och Stockholm Marathon-sändning i bakgrunden. Nu ska jag strax åka och möta upp en av mina bästa vänner som precis flyttat tillbaka till Stockholm igen (lycka) och ta en fika och bara prata ikapp oss. Ikväll ska vi möta upp Sandra och så blir det ett besök på Lilys Burger (drömmen för hamburgerälskare). En riktig slappe-lördag med vänner, love it!
 
I morse gjorde jag lite tonfiskröra. Kokade även ägg till som jag skicade och la på en knäckemacka, och sedan röran ovanpå. Mums!
 
1-2 dl kvarg
1 burk tonfisk i olja
1 msk majonnäs
1/2 hackad liten rödlök
1-2 msk hackad saltgurka (om man har, inget måste)
Citronsaft
Cayennepeppar (liiite, om man gillar lite sting)
Salt
Peppar
 
Den blir dessutom nästan godare om den får stå och dra sig i kylen ett dygn!
 
Hoppas ni får en jätteskön lördag och fortsättning på helgen!