Mat på jobbet.

Fredag idag och som jag har längtat. Idag efter jobbet blev det en AW-öl på Hotellet, väldigt trevligt och det är ett av mina favoritställen i stan. Perfekt för AW/middag/en drink, ja allt möjligt.
 
Från öl till mat. När man ska satsa på träningen så är ju kosten minst lika viktig om man vill få resultat. Tidigare har det blivit mycket ute-luncher, men det svider i plånboken + att man har dålig koll på vad man stoppar i sig. Jag försöker att vara disciplinerad med att laga lunch-lådor, men ibland finns varken tid eller ork och då är det bra att ha en grym ICA-affär i närheten där man alltid kan plocka ihop en sista-minuten lunch. De har dels en "självplocks-disk", men igår hade jag med mig sallad och fyllde bara på med lite protein från affären.
 
Mix-sallad i botten, och sedan mozarella, avocado, gurka,
bresaola (tack Jenny för tipset) och lite olivolja + kryddor. 
 
Jag försöker även alltid att ha ett litet "skafferi" på jobbet med grejer att äta som mellanmål när energin tryter. Försöker även att dricka ordentligt med vatten varje dag.
Detta brukar jag se till att ha på jobbet;
- Kvarg
- Musli
- Avocado
- Finn Crisp
- Nötter
 
Ett typiskt Hanna-mellis; kvarg + musli. Fick även tipset att ha i lite osötat äppelmos + kanel,
det blev gudomligt gott!
 
Nu har jag en lugn hemma-kväll, fastnade framför Lets Dance-premiären. Riktigt duktiga deltagare för att vara första fredagen. Det bästa måste ju varit när Glenn Hysén dansade till Håkan Hellströms "Valborg". ;-) Många göteborgare med i år, riktigt kul! Nu ska jag mysa vidare, trevlig helg på er!