Smått & gott.

Nu har en ny vecka dragit igång, och ännu en "kort-vecka". Härligt tycker jag! Har egentligen inte jättemycket vettigt att komma med så detta blir ett "smått & gott"-inlägg!
 
I lördags avnjöt jag tapas med de här 2 finingarna! Vi provade Taperian som precis har öppnat härnere i Hornsberg. Jättemysigt ställe, maten var helt OK och sangrian var supergod! Blir nog 1 glas eller 5 med sangria där i sommar. Hanna när du kommer hit nästa gång är detta ett obligatoriskt ställe att besöka!
 
Sangria och tapas.
 
Igår var det dags för träff i det anhörignätverk som jag är engagerad i. Vi träffades på Gården, helt klart ett favoritställe sommartid! 
 
Häng i solen på Gården. 
 
Promenerade hem och trots att klockan var 21 kände jag mig pigg. Har inte vart på gymmet sen Göteborgsvarvet (och blir svårt resten av veckan då jag åker till Göteborg) så det blev faktiskt ett snabb-besök där. Hanna
Ett kort pass som bl a innehöll:
 
Rodd 10 min
Planka 3 x 1 min
Kettlebell-sving 5 x 10 st
Benböj med kettlebell 5 x 10 st
Situps på bosu-boll 5 x 10 st
 
Ibland är det så mycket värt att köra 30 min istället för att inte träna alls. Sen är det ju självklart extra lätt för mig att bara sticka dit eftersom gymmet ligger 50 meter från dörren :-). Och sen i vinter när det är snöstorm ute och inte en ljummen sommarkväll, så kommer jag nog inte heller vara så kaxig, haha!
 
SOV GOTT KÄRA NI.